Lääkekarusellit - aikaa asiakkaalle

Karusellissa lääkkeet ovat siellä missä niiden apteekissa olla kuuluukin – reseptejä toimittavien farmaseuttien käsien ulottuvilla. Lääkekaruselli sijoitetaan välittömästi suoratoimituspisteiden taakse siten, että farmaseutti  kerää lääkkeet karusellista muutamassa sekunnissa suoraan toimituspaikaltaan poistumatta asiakkaan luota. Karusellia voi käyttää samanaikaisesti monesta suoratoimituspisteestä koko karusellin kehältä. Järjestelmä on erittäin toimintavarma, nopea ja käytännössä huoltovapaa.

Karuselliin mahtuu jopa yli 700 eri lääkenimikettä ja useita tuhansia lääkepakkauksia. Se vaatii kuitenkin vain kaksi ja puoli neliömetriä lattiapinta-alaa. Tällöin apteekin eniten toimitettu lääkevarasto on pienessä tilassa ja nopeasti kerättävissä suoraan reseptin toimituspisteiltä. Suosittelemme lääkekarusellia nopeana, tehokkaana, toimintavarmana ja edullisena vaihtoehtona jakeluroboteille apteekkeihin. Euroopan suurimmat apteekkiketjut ovatkin valinneet karusellin apteekkiensa pääjakelujärjestelmäkseen sen ylivertaisten ominaisuuksiensa ja kustannustehokkuutensa vuoksi. 

Karusellissa lääkenimikkeitä ei pidetä perinteisesti aakkosjärjestyksessä vaan karusellin käyttö yhdistetään aina menekkivarastointiin. Lue menekkivarastoinnista lisää täältä.

Karusellijärjestelmän avulla säästät farmaseuttien aikaa, parannat reseptilääkkeiden toimitusturvallisuutta, parannat asiakaspalvelua ja saat rakennettua apteekkiisi nykyaikaisen raikkaan ilmeen.

Karuselli_3.jpgKaruselli_1.jpgKaruselli_2.jpg