Refarma

Refarma Oy perustettiin vuonna 2010 kehittämään suomalaisten apteekkien toimintaa. Ajattelemme asioita aina apteekkarin ja apteekin näkökulmasta. Haluamme tarjota vain sellaisia ratkaisuja, jotka kokisimme järkeviksi valinnoiksi jos kyseessä olisi oma apteekkimme.

Pitkän ulkomaankokemuksen johdosta tarjoamme aidosti uutta, raikasta ja samalla kilpailtujen markkinoiden ja suurten eurooppalaisten apteekkiketjujen toimivaksi testaamia toimintatapoja ja ratkaisuja suomalaisten apteekkien käyttöön.

Refarma suunnittelee, kehittää, myy, vuokraa ja asentaa kalusteratkaisuja apteekeille. Toimimme yhteistyössä Pohjoismaiden johtavan alan yrityksen ITAB Shop Concept:in kanssa. Käytössämme on suuri tuotantokapasiteetti ITAB-konsernin kautta. Apteekin kalustamisessa tavoitteenamme on myyvä esillepano, valintatilojen asiakaslähtöinen tilasuunnittelu, ja työtilojen prosessilähtöinen tilasuunnittelu. 

Apteekin tilasuunnittelun ja kalusteratkaisujen lisäksi tarjoamme apteekin prosessien tehostamiseen ja taloudenpitoon liittyviä palveluita kuten menekkivarastointi, valikoimanhallinta ja tuotevaraston optimointi.

Tavoitteenamme on tarjota apteekeille markkinoiden käytännöllisimpiä, tilatehokkaimpia ja kustannustehokkaimpia kalusteita ja palveluja yhdistettynä niiden taloudellisesti järkevään käyttöön. Haluamme tuottaa asiakkaillemme myyvyyttä, käytännöllisyyttä, tehokkuutta, joustavuutta ja luotettavuutta.

Refarma Oy on täysin riippumaton toimija, jonka omistavat Kari Teppo (proviisori) ja Teemu Sipilä (DI).

Referenssejä

Kalustus- ja tilasuunnittelu

Ylivieskan Savarin apteekki
Pattijoen apteekki
Perhon apteekki
Vaajakosken apteekin palveluvalinta
Perniön apteekki
Apteekki Koilliskeskus, Tampere
Jyväskylän Hoviapteekki
Kemiön apteekki

Palvelut

Itäkeskuksen apteekki
Ylivieskan Savarin apteekki
Vuosaaren apteekki
Zeppelinin apteekki
Apteekkisydän, Naantali